Vi tilbyder

Service

Vi leverer altid ens service efter kundens eget valg, og naturligvis uden skår eller andre fejl. Alle dele er altid opvasket i vores eget professionelle opvaskeanlæg, og er kvalitetssikret af vores omhyggelige medarbejdere.

Vi fører 4 populære stel i service. Vores hovedkapacitet ligger i "Figgjo" porcelæn, som vi kan tilbyde til over 11.000 kuverter på en gang.

Vi har 4 typer glas, hvor hovedkapaciteten er "Elegance" og "Carbernet".

Vores bestik er af typerne "Miguel" og "Chippendale".

Borde og stole

Vi rådgiver gerne vores kunder om valg af borde og stole samt indretning og udnyttelse af pladsen ved netop dit arrangement.

Vi lagerfører borde i 20 forskellige størrelser. Som noget unikt har vi 250 stk. runde borde i Ø152 cm, 250 stk. i Ø180 cm og 100 stk. i Ø200 cm. Derudover råder vi over 550 stk. cafe-borde.

Vores kunder kan vælge mellem 12 forskellige typer af stole. Vi er bl.a. leveringsdygtige i 7.200 stk. polstrede stole til de helt store arrangementer hvor gæsterne skal sidde behageligt over længere tid.
Derudover råder vi over 350 stk. barstole i akryl.

Telte

Alle vores certificerede telte er hvide og leveres naturligvis helt rengjorte og intakte. Vi tilbyder telte i 3, 6, 9, 10 og 12 meters bredde - større telte formidles gennem vores faste samarbejdspartnere.

Når du lejer telt hos os, skal vi vide, om det skal placeres på græs eller på asfalt/fast underlag. Skal det stå på græs, kan det fæstnes med pløkker i jorden. Skal det der imod stå på fast underlag, skal der leveres betonklodser med til at fastholde teltet. Betonklodser lejes som ekstraudstyr.

Vi sætter en ære i at levere telte af højeste kvalitet, som opsættes efter gældende love og regler af vores medarbejdere.

Bar og lounge

Vi har et af Danmarks største udvalg i bar- og loungemøbler. Dette er et område som vi oplever stor efterspørgsel inden for, hvorfor vores sortiment løbende vil blive udvidet med nye lækre løsninger.

Storkøkken

Vi fører et stort udvalg af brugervenligt udstyr til storkøkkener ved events o.lign. Alt udstyret leveres professionelt rengjort og i god og sikkerhedsmæssig korrekt stand.

Når vi opsætter køkkener sørger vi altid for at tilslutte udstyret korrekt og tjekke at alting virker.
Det er derfor vigtigt at du som kunde på forhånd har sikret adgang til korrekt strømkapacitet.

Levering, opsætning og afrydning

Skal det være let, tilbyder vi ved større arrangementer at være med før, under og efter selve arrangementet. Vi sørger for at opstille og nedtage møbler, indrette festlokalerne og hjælper til med afrydningen - kort sagt alt det, der gør det nemmere for dig som festarrangør i en hektisk tid.
Fortæl os hvad dine behov er, og vi finder i fællesskab den bedste løsning for netop dit arrangement.

Ja tak til nyhedsbrevet
Kontakt os
Ring på 66 11 11 99 eller 70 11 11 99