Eventudlejning til de helt store events

Hos FSU er vi totalleverandør af et kæmpe udvalg af service og udstyr til det næste store event. Vores lager på 4.000 m2, rummer alt det nødvendige udstyr til enhver lejlighed. Vi står klar til at hjælpe med rammerne for den næste festival, messe, konference, koncert m.m. 

Du kan hente inspiration i et udpluk af vores tidligere events her. Nederst på siden kan du også se vores udvalg af telte – vi rykker ud i hele Danmark, og skal det være let, tilbyder vi ved større arrangementer at være med før, under og efter selve arrangementet. Vi sørger for at opstille og nedtage møbler, indrette festlokalerne og hjælper til med afrydningen – kort sagt alt det, der gør det nemmere for dig som festarrangør i en hektisk tid. Kontakt os, og fortæl mere om, hvad dine behov er – så finder vi i fællesskab den bedste løsning for netop dit arrangement.

Se vores udvalg af festtelte til dit næste event

Hvide telte på 6 meter
Telt 6 m.
Panorama telt med transparente vinduer og loft
Telt 12 m.
Stort panoramatelt men gennemsigtigt loft set oppfra
Telt 20 m.
Pagode telt med hvidt tag
Pagodetelt

Du kan leje festtelt med gulv

Vores leje af havemøbler gælder alle fester, men også til de helt store arrangementer. Vores haveborde og havestole er i høj kvalitet i robuste materialer. Dine gæster sidder godt, også over længere tid. Hvis du vil have ekstra komfort, når du lejer havemøbler, kan du passende bestille hyndesæt til stole og bænke.

Om du skal holde årets sommerfest eller inviterer på store arrangementer, kan FSU levere havemøblerne. Er du i tvivl om mængde, type eller stil? Vi deler gerne vores ekspertviden og rådgiver dig, inden du lejer havemøbler i vores webshop. 

Gennemsigtige telte giver god udsigt

Et gennemsigtigt telt gør det muligt at se både ud og ind, uanset vind og vejr. Transparente telte er den perfekte blanding af afskærmning og udsigt og er helt klart værd at prøve, hvis man føler sig nysgerrig. Holder man f.eks. en event i en smuk have, vil det være en skam ikke at kunne nyde godt af udsigten inde fra teltet. Men man er jo nødt til at blive i teltet, hvis det nu blæser eller regner. Med et gennemsigtigt telt vil i nyde godt af både beskyttelse fra elementerne og den pæne udsigt – perfekt til arrangementer, der foregår ude i naturen.

Festtelte på græs og asfalt

Når vi står for teltudlejningen, skal vi altid vide, om teltet skal placeres på græs eller på asfalt/fast underlag. Hvis det skal stå på græs, kan vi fæstne teltet med pløkker i jorden. Skal teltet derimod stå på enten asfalt eller fast underlag, skal der bruges betonklodser for at sørge for, at teltet står fast. Betonklodser kan lejes som ekstraudstyr, og bliver i de tilfælde leveret sammen med teltet.

Ud over festteltene fører vi også et bredt udvalg af tilbehør. Hos os kan du bl.a. leje paniklys og nødskilte, belysning både inden og uden for teltet, alu-døre og mere.

Hvad kan vi ellers byde på?