Vi dækker hele Danmark

God service siden 1952

Skab den perfekte jubilæumsfest med FSU

Et jubilæum er en milepæl, der fortjener en uforglemmelig fejring. Det bør fejres ved at samle venner, familie og kolleger, hvor man fejrer de gode tider og mindes uforglemmelige øjeblikke. Ønsker du at skabe rammerne for den perfekte jubilæumsfest, hvor du ikke selv skal tænke på at stå for opsætning, rekvisitter og andre praktiske ting? Så er FSU din professionelle samarbejdspartner til at gøre din fest let og festlig!


Hvad tilbyder vi til din næste jubilæumsfest?

Hos FSU tilbyder vi et kæmpe udvalg af produkter og udstyr som kan være med til at fuldende din fest. Vi tilbyder alt fra teltudlejning, stole, borde og bænke, køle/fryseskabe, varmepumper m.m. Vi tilbyder også alt til selve borddækningen hvor vi leverer tallerkener, glas, bestik og hvad du ellers kunne bruge til borddækningen.

For at skabe en god stemning tilbyder vi også forskellige lys i form af bordlamper, lyskæder, loftlamper og standerlamper. Skal festen spices op, kan du med fordel også gennem FSU leje et dansegulv, så der kan festes og danses natten lang. Hvis du har brug for andet underlag tilbyder vi også forskellige tæpper og kunstgræs.

Står menuen på grillmad og andet mad der skal forberedes, så tilbyder vi også levering af grill og andre køkkenredskaber til større madlavningsproduktioner. Afholdes festen et sted hvor der er begrænset adgang til toiletter, så kan du med fordel leje toiletvogne hos os!

Ikke nok med, at FSU kan gøre hele planlægningen og opsætningen af din fest nemt for dig, så tilbyder vi også at være med under selve arrangementet. FSU kan altså hjælpe til med løbende afrydning, ommøblering og hvad vi ellers kan hjælpe med.

…Og meget meget mere! Du kan se hele vores udvalg i vores shop.

 

Professionel planlægning og serviceudlejning

Når du vælger FSU til at arrangere din jubilæumsfest, kan du være sikker på, at du hyrer et team af erfarne eksperter, der forstår vigtigheden af at levere en fejlfri og unik oplevelse. Fra den indledende planlægning til den endelige udførelse er FSU dedikeret til at skabe en uforglemmelig aften, der lever op til dine forventninger.
Du kan få inspiration til din fest fra vores tidligere cases.

Skal du i gang med at planlægge din næste jubilæumsfest? Så tag fat i os allerede i dag ved at kontakte os på Tlf. 66 11 11 99.

Festudlejning hos FSU
OBS: Vi er flyttet!

Vores nye adresse på Sjælland: Egegårdsvej 9, 4621 Gadstrup.