Vi dækker hele Danmark

God service siden 1952

Leje af telte med opsætning i hele Danmark

Lej et telt i alle størrelser og til alle typer arrangementer og events. Hos FSU kan du leje telte med eller uden vinduer og med eller uden fast gulv. Når du lejer et telt hos os, er opsætning altid inkluderet og vi leverer til hele landet.

Vi tager vores teltudlejning seriøst, og derfor er alle vores telte certificerede – og de leveres naturligvis rene og uden en eneste skramme.

Find det rette telt til dit event

Hos FSU har vi bred erfaring og finder altid et telt, der passer til dit arrangement. Vores telte er som store byggeklodser – du vælger en gavlbredde, og så kan du ellers bygge på i længden, næsten lige så langt, som du vil. Som standard kan du altid leje et telt på tre meter, seks meter, ni meter, ti meter og tolv meters bredde.

Derudover udlejer vi også helt store telte til festivaller og events fra 15 til 40 meter i bredden. Faktisk er der nærmest ingen grænser for, hvor stort et telt du kan leje hos os.

Er du i tvivl om, hvilket telt, du bør vælge? Så ring endelig til os for vejledning.

FSU kan bl.a. tilbyde:

  • Leje af små telte, perfekt til børnefødselsdage
  • Leje af mellemstore telte som vil passe perfekt til konfirmationer
  • Leje af store telte til større arrangementer, såsom bryllupper og runde fødselsdage.
  • Leje af telte til festivaler og koncerter, hvor der er brug for de allerstørste telte 
  • Leje af solsejl
  • Leje af pagoder 

Se vores udvalg af festtelte til dit næste event

Lej telt med gulv

Hos FSU tilbyder vi leje af telt med gulv. Det giver et helt andet udtryk i teltet med bedre fundament. Telte med gulv gør det nemmere at være gæst, hvor pæne sko og tøj ikke bliver beskidte eller trædes ned i f.eks. en græsplæne. Du tager også hensyn til gæster, der er dårligt gående eller på anden vis er udfordret på ujævnt fundament. 

Teltudlejning med gulv giver både mening, hvis pladsen er på asfalt eller græs. Specielt i aftentimerne er forskellen på gulv og bar jord markant. Temperaturen bliver mere behagelig og I undgår kolde og fugtige fødder. 

Teltudlejning på asfalt eller græs

Når du lejer et telt hos FSU, skal vi altid vide, om teltet skal placeres på græs eller på asfalt/fast underlag. Hvis det skal stå på græs, kan vi fæstne teltet med pløkker i jorden. Skal teltet derimod stå på enten asfalt eller fast underlag, skal der bruges betonklodser for at sørge for, at teltet står fast. Betonklodser kan lejes som ekstraudstyr, og bliver i de tilfælde leveret sammen med teltet.

Udover festtelte fører vi også et bredt udvalg af tilbehør og diverse artikler. Hos os kan du bl.a. leje paniklys og nødskilte, belysning både inden og uden for teltet, alu-døre og mere.