Vi dækker hele Danmark

God service siden 1952

Leje af borde og stole til alle begivenheder

Det bliver ikke nemmere at leje borde og stole end ved FSU. Du kan vælge blandt et kæmpe udvalg, der har alle typer borde og stole på lager. Fyns Serviceudlejning leverer til ethvert arrangement, så du finder noget for enhver smag.

Vi tilbyder leje af borde og stole til fester, bryllupper, konfirmation, kurser, konferencer og meget mere. FSU er din professionelle samarbejdspartner, hvis du skal holde et arrangement, hvor du ikke selv kan samle nok borde eller stole til dine gæster. 

Det er nemt og hurtigt at leje gennem FSU. Hvis du er i tvivl om, hvor mange eller hvilke borde og stole du skal leje, står vi klar til at rådgive dig

Hvis du ved præcis, hvilke borde og stole du gerne vil leje, kan du gå direkte til vores webshop. Her kan du bestille på alle tidspunkter, og din ordre vil blive behandlet hurtigst muligt.

Stole og runde borde til arrangement

Bordudlejning med mange muligheder

Når du bestiller bordudlejning, kan det være med udgangspunkt i mange forskellige idéer, planer og forventninger til det færdige resultat. Specielt til de helt store fester som fe.sk. bryllupper eller konfirmationer er det vigtigt for kunden at leje borde og stole, der matcher opstillingen perfekt.

Hos FSU har vi stor erfaring med at sammensætte borde, stole og alt andet serviceudlejning, så det passer perfekt til dine forventninger. Stole- og bordudlejning er ikke bare at finde noget, der passer i lokalerne. Det hele skal gå op i en højere enhed, og det hjælper vi dig med. 

Du kan vælge mellem rigtig mange modeller i vores bordudlejning. Vores lager byder på mere end 30 forskellige størrelser, både som lange og runde modeller. Det giver rigtig mange kombinationsmuligheder, måske endda for mange. Lad os komme med anbefalinger eller samle et udvalg, som vi tror passer til dig.

FSU tilbyder

 •  Leje af plankeborde
 •  Leje af runde borde
 •  Leje af højde-justerbare borde
 •  Leje af caféborde
 •  Leje af borde/bænke-sæt
 •  Leje af højglansborde
 •  Leje af langborde

Som en unik type bordudlejning har vi 250 stk. runde borde i Ø152 cm, 250 stk. borde i Ø180 cm. og 100 stk. borde i Ø200 cm. Derudover tilbyder vi store mængder høje og lave caféborde, borde-/bænke-sæt og højdejusterbare borde.

Du kan leje borde og stole i hele landet

Fyns Serviceudlejning leverer i hele Danmark. Hvis du lejer borde og stole hos os, er du garanteret høj kvalitet, god service og levering til tiden. Både hvis du befinder dig i Jylland, på Fyn eller Sjælland. 

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, og at alt kører som smurt. Vi gør det så nemt for dig som overhovedet muligt og behandler din ordre så hurtigt, vi kan. Uanset hvor mange borde og stole, du skal leje, vil du opleve en professionel og effektiv levering.

Hvis det bedre kan betale sig for dig, har du også mulighed for selv at afhente din bestilling. Hvis du bestiller gennem webshoppen, er det bare vigtigt, du skriver “Henter selv” under leveringsadressen. Vi gør også opmærksom på at alle varer skal fragtes i et lukket køretøj.

Læs mere om levering, afhentning og bestilling i vores FAQ.

FSU festudlejning

Leje af stole

Hvis du skal leje stole til fester eller begivenheder, er det også værd at overveje, hvilken type du gerne vil have sat op. Vi leverer et kæmpe udvalg, der kan kombineres på tværs af borde og dekorationer, der tilsammen giver den perfekte opstilling.

Vores udvalg af stole kommer i høj kvalitet, der holder til fest og farver. Når du lejer stole hos FSU er du garanteret modeller, som dine gæster sidder godt i hele dagen. Vi har et udvalg, der henvender sig til alt fra farverige fester og bryllupper til konferencer, kurser og andre store begivenheder.

Ved du lige, hvilke og hvor mange stole, du skal leje? Så bestil direkte i vores webshop. Det er nemt, sikkert og hurtigt.

Find alle stole hos os

 •  Leje af guldstole
 •  Leje af wienerstole 
 •  Leje af polstrede stole 
 •  Leje af barstole
 •  Leje af vintage stole
 •  Leje af træstole “wood chair”
 •  Leje af Chiavari stole
 •  Leje af havestole

Uanset hvor mange stole, du skal bruge, kan du leje dem hos FSU. Vælg mellem mere end 20 forskellige typer og modeller – lige fra barstole til polstrede stole og havemøbler.

OBS: Vi er flyttet!

Vores nye adresse på Sjælland: Egegårdsvej 9, 4621 Gadstrup.