Vi dækker hele Danmark

God service siden 1952

Leje af fryse- og køletrailer

Hos Fyens Serviceudlejning tilbyder udlejning af køletrailer, der er let at håndtere, transportere og indstille. Vores køletrailere kan fryse ned til -18°C og køle til +7°C. Der er rig mulighed for at holde fødevare, drikkelse og andre elementer friske og kolde i selv de varmeste omgivelser.

Leje af køletrailer inkluderer en stabil vogn på hjul, der kan kobles på varevogne og biler med anhængertræk. Køletraileren vejer 2.500 kg og kan laste op til 1.620 kg. Indvendig måler den 400 cm i længden, 172 cm i bredden og 180 cm i højden. 

Læs mere om vores køletrailere:

  • Temperaturer fra -18°C og til +7°C
  • Indvendige mål: Længde 400 cm – Bredde 172 cm – Højde 180 cm  
  • Udvendige mål: Længde 585 cm – Bredde 235 cm – Højde 245 cm
  • Totalvægt 2500 kg.
  • Lasteevne 1620 kg.

Fyens Serviceudlejning har flere mobile vogne

Køletrailer udlejning til alle typer arrangementer

En trailer med køle- og fryseelement er den perfekte løsning til både store og små arrangementer. Vores kunder bruger vores vogne til private fester, hvor køleskabet ikke rækker, men også til de store, offentlige events som koncerter og festlige begivenheder. Du kan også leje en kølevogn, hvis der skal renoveres i køkkenområdet eller hvis strømmen skal afbrydes i længere tid af gangen. Vi har også flere forskellige toiletvogne.

Vi udlejer professionelle fryse- og køletrailere i høj kvalitet. Når du benytter Fyns Serviceudlejning er du garanteret ekstra god service. Er du i tvivl om, hvor mange frysevogne, du skal bruge til dit arrangement? Vi kan hjælpe og rådgive dig ud fra mange års erfaring.