Vi dækker hele Danmark

God service siden 1952

Teltudlejning til Sjælland, Fyn og Jylland med opsætning

Selvom vi hedder Fyns Serviceudlejning har vi faktisk vores hovedkontor på Sjælland. Det har vi for at kunne servicere vores store kunder på Sjælland med stabil og hurtig levering, mens vores lager på Fyn sikrer stabil levering til Fyn og Jylland. På den måde tilbyder vi teltudlejning til hele Danmark og hjælper med at skabe spektakulære og uforglemmelige begivenheder under åben himmel uanset beliggenhed. Vi har et bredt udvalg af telte i forskellige størrelser, designs og konfigurationer. Uanset om du har brug for et lille telt til en intim sammenkomst eller et stort telt til at rumme et stort antal gæster, har vi den rette løsning til dig. Vores telte kan tilpasses næsten uendeligt i længden, så du kan skabe det “rum”, der passer bedst til dine behov.

Find det rette telt til dit event

Vores telte er omhyggeligt vedligeholdt for at sikre den bedste oplevelse. Udover vores teltudvalg tilbyder vi også et bredt udvalg af telttilbehør, såsom gulve, belysning, varme og møbler der kan skabe den rette atmosfære og tilføje det ekstra touch til dit arrangement.

Uanset om du har brug for et telt på Sjælland, Bornholm, Nordjylland eller Falster, er Fyens Serviceudlejning din pålidelige partner.

Fyens Serviceudlejning kan bl.a. tilbyde:

  • Leje af små telte, perfekt til børnefødselsdage
  • Leje af mellemstore telte som vil passe perfekt til konfirmationer
  • Leje af store telte til større arrangementer, såsom bryllupper og runde fødselsdage.
  • Leje af telte til festivaler og koncerter, hvor der er brug for de allerstørste telte 
  • Leje af solsejl
  • Leje af pagoder 
Festtelt lyserødt ved FSU

Læs mere om vores forskellige festtelte

6m-telte-scaled.jpg
Festtelt
forside1.jpg
Transparente telt
Solsejl
Solsejl
Pagode-panorama-scaled.jpg
Pagodetelt

Professionel rådgivning og skræddersyede løsninger

Vores erfarne team af arrangementsspecialister står klar til at rådgive og vejlede dig i valget af det ideelle telt til din begivenhed. Vi lytter til dine behov og skaber skræddersyede løsninger, der passer til din stil, tema og budget. Uanset om det er størrelsen på teltet, layoutet, dekorationen eller belysningen, er vi dedikerede til at sikre at hver detalje er nøje planlagt og udført.

Problemfri levering, opsætning og nedtagning - i hele Danmark

Hos Fyens Serviceudlejning er vi stolte af at levere teltløsninger på tværs af hele Danmark. Uanset om din begivenhed finder sted på Sjælland, Fyn eller Jylland er vi klar til at imødekomme dine behov.

Vi forstår, at planlægning af en begivenhed kan føles overvældende, og derfor sørger vi for at gøre hele processen let og problemfri for dig. Vores dygtige team af teknikere tager sig af levering, opsætning og nedtagning af teltet, så du kan fokusere på at nyde din begivenhed. Vi er altid punktlige og sikrer, at alt er på plads til tiden.

Festtelt ved FSU