Vi dækker hele Danmark

God service siden 1952

Nem serviceudlejning til årets firmajulefrokost

Hvad hvis vi fortalte, at du kunne holde årets fedeste julefrokost? At du kunne bestille udlejning, hvor alt bliver opstillet og forvandlet til en eksklusiv julefest, uanset hvor mange gæster, du har inviteret? For det kan du hos FSU.

Fyns Serviceudlejning specialiserer sig i de ekstravagante opstillinger, og vores julefester er ingen undtagelse. Vi har stillet op til nogle af de største og vildeste julefrokoster i Danmark. Vores udlejningsservice bygger på kvalitet og god service, og vi leverer julestemningen til virksomheder og private selskaber i hele landet.

Vi hjælper dig med at stable en sjov julefrokost på benene, der indfrier alle forventninger og imødekommer de ønsker, som du har.

FSU-Billeder-Lyubo-35-scaled.jpg

Lej det hele til julefrokosten

Leder du efter en servicepartner, der kan levere det hele til din julefest?

Hos FSU kan du bestille en komplet løsning, hvor vi leverer, opstiller og pynter, men du kan også leje de individuelle elementer, som du står og skal bruge.

P1522567-scaled.jpg

FSU dækker op til firmajulefrokost

Der er rigtig mange virksomheder, der vælger at holde en stor julefrokost for deres ansatte. Det er ofte en del af den generelle medarbejderpleje, hvor alle får en sjov og uformel aften.

Vi kan dække op til så mange spisende, som du ønsker. Hvis du mangler inspiration eller har lyst til at se vores tidligere projekter, kan du læse om dengang, vi dækkede op til en kæmpe julefrokost på Teglholmen i København, hvor vi leverede intet mindre end 37.822 serviceartikler til festen.

Uanset hvor mange medarbejdere, du skal invitere til firmajulefrokost, er FSU din professionelle servicepartner. Tag en snak med vores eksperter, når den årlige fest skal stables på benene, så hjælper vi dig med at skabe de perfekte rammer.

Hold julefrokost på Sjælland, Fyn og Jylland

Fyns Serviceudlejning leverer og stiller op til julefrokost i hele Danmark. Du kan spotte vores lastbiler på både Fyn, Sjælland og Jylland, hvor vi kører til fester landet over. Alt, du lejer hos FSU, kan planlægges, så det bliver leveret efter din tidsplan, også i weekenden.

Din og vores tidsplan skal nemlig altid stemme overens, så alt forløber dig korrekt uden overraskelser. Vi overholder fastsatte deadlines og går til opgaven med nysgerrighed og stor fleksibilitet. Vi er med fra planlægningsfasen, så du får en professionel partner, der hele tiden kan rådgive om det rette udstyr. Det giver dig ro og overblik fra start til slut.

Hvis du søger inspiration til din næste julefrokost, kan du dykke ned i vores store galleri eller besøge vores Youtube-kanal. Her har vi samlet en masse sjove minder fra de projekter, vi tidligere har være med på. Det er både store og små arrangementer, der giver dig et indblik i vores arbejdsproces.

FSU festudlejning

Har I ikke festlokaler? Lej et festtelt

Det er ikke alle, der har festlokaler til rådighed, når julefrokosten skal planlægges. Det kan være et problem for private, der skal holde en stor julefest, men også for virksomheder, der f.eks. skal samle flere afdelinger under ét tag for en aften.

Den årlige julefrokost behøver hverken at blive aflyst eller udskudt, hvis det er svært at finde plads til alle gæsterne. Hos FSU kan vi opstille flotte, rummelige festtelte i mange størrelser, hvor der er plads til alle.

Vi opstiller altid teltene for dig og tager dem ned igen. Vores teltopsætning kan bestilles med et solidt gulv, hvor gæsterne kan komme i alle typer fodtøj uden problemer. Der er altid højt til loftet med et fast fundament, uanset om det blæser eller regner. Vi skaber et godt indeklima, så I kan feste hele natten.

Hvis du bestiller et telt til julefest, firmajulefrokost eller andre events, kan du finde størrelser fra 3-40 meter. Vi skal nok hjælpe dig med at vælge den størrelse, du skal bruge, hvis du er i tvivl. Der skal være plads til at gå rundt og typisk også til et dansegulv, buffet eller scene.

Alt om udlejning til julefrokost

Der er aldrig en fest, som er ens. Det ved vi, fordi vi har være med til rigtig mange. Der er ingen komplet facitliste, når du skal bestille serviceudlejning til din julefrokost. Når du bruger FSU, får du en professionel partner med i din planlægning. Vi kan rådgive dig om alt fra A-Å, så du kan stable den perfekte julefest på benene.

Få svar på mange af dine spørgsmål her eller kontakt os i dag.

Du skal ikke være bange for, at din julefrokost bliver for stor til FSU. Vi kan dække op til et ubegrænset antal spisende gæster. Om det er firmajulefrokost eller anden privat begivenhed, så skræddersyr vi en løsning til dig.

Er du derimod i tvivl, om din julefrokost bliver for lille til FSU? Vi leverer også til mindre arrangementer, så spørg os endelig, hvis du er i tvivl.

Ja. Mange af vores største projekter er firmaevents, så du kan sagtens bruge FSU til din næste firmajulefrokost. Sammen kan vi give dine medarbejder en sjov og uformel aften, der skaber minder på arbejdspladsen.

Du kan sagtens holde din julefrokost i et telt, hvis du ikke har festlokaler til rådighed. Vi kan transformere teltet til et juleeventyr, så du og dine gæster slet ikke bemærker, at I befinder jer i et telt. Selvom festen bliver afholdt i vinterhalvåret, har vores telte altid et ordentligt indeklima, så det hverken bliver for koldt, for varmt eller for fugtigt. Du kan bl.a. også leje toiletvogne som supplement.

Som vi også svarer på i vores generelle FAQ, så må du ikke selv opstille teltet. Der gælder nogle specielle sikkerhedsregler, der kræver at professionelle skal gøre det. Det er også din garanti for, at alt foregår på en sikker og ordentlig måde.

Det kan være svært at regne ud, hvor stort et telt, du skal bruge. Når du skal beregne størrelsen, er hovedreglen, at du skal have et absolut minimum på 1 m2 per gæst. Hos FSU anbefaler vi altid at regne 1,5 m2 per gæst. Til en julefrokost er det rarest for gæsterne at have luft og ikke sidde for tæt.

Du skal selvfølgelig også medregne plads til buffet, bar, scene, dansegulv og andre elementer, du gerne vil have med. Vi hjælper dig gerne med at udregne.

Ja, du kan. Vi har masser af erfaring med de komplette udlejningsløsninger, hvor vi ikke kun leverer, men også opstiller og dekorerer lokaler. Tag en snak med os, hvis du gerne vil have mere info.

Forsinket levering pga. branden på Børsen

Pga. Børsbranden må der desværre forventes enkelte overskridelser af leveringstider, da vores lastbiler og liftvogne har svære betingelser, så længe området omkring Christiansborg er spærret pga. nedstyrtingsfare. Vi håber på jeres forståelse.