Lad FSU hjælpe jer med den næste firmajulefrokost

Hvad hvis vi fortalte, at du kunne holde årets fedeste julefrokost? At du kunne bestille udlejning, hvor alt bliver opstillet og forvandlet til en eksklusiv julefest, uanset hvor mange gæster, du har inviteret? For det kan du hos FSU.

Fyns Serviceudlejning specialiserer sig i de ekstravagante opstillinger, og vores julefester er ingen undtagelse. Vi har stillet op til nogle af de største og vildeste julefrokoster i Danmark. Vores udlejningsservice bygger på kvalitet og god service, og vi leverer julestemningen til virksomheder og private selskaber i hele landet.

Vi hjælper dig med at stable en sjov julefrokost på benene, der indfrier alle forventninger og imødekommer de ønsker, som du har.

Borde og stole til en fest

FSU dækker op til firmajulefrokost

Der er rigtig mange virksomheder, der vælger at holde en stor julefrokost for deres ansatte. Det er ofte en del af den generelle medarbejderpleje, hvor alle får en sjov og uformel aften.

Vi kan dække op til så mange spisende, som du ønsker. Hvis du mangler inspiration eller har lyst til at se vores tidligere projekter, kan du læse om dengang, vi dækkede op til en kæmpe julefrokost på Teglholmen i København, hvor vi leverede intet mindre end 37.822 serviceartikler til festen.

Uanset hvor mange medarbejdere, du skal invitere til firmajulefrokost, er FSU din professionelle servicepartner. Tag en snak med vores eksperter, når den årlige fest skal stables på benene, så hjælper vi dig med at skabe de perfekte rammer.


Hold julefrokost på Sjælland, Fyn og Jylland

Fyns Serviceudlejning leverer og stiller op til julefrokost i hele Danmark. Vi er med fra planlægningsfasen, så du får en professionel partner, der hele tiden kan rådgive om det rette udstyr. Det giver dig ro og overblik fra start til slut.

Hvis du søger inspiration til din næste julefrokost, kan du dykke ned i vores store galleri eller besøge vores Youtube-kanal. Her har vi samlet en masse sjove minder fra de projekter, vi tidligere har være med på. Det er både store og små arrangementer, der giver dig et indblik i vores arbejdsproces.

Et festbord med tallerkener, bestik og vinglas

Hvad kan vi ellers byde på?